مدیران کانون های بازنشستگان آموزش و پرورش استان های کشور هر چند وقت با برنامه ریزی کانون مرکزی وزارت آموزش و پرورش در مرکز یکی از استان ها گرد هم می آیند تا از طریق ارتباط رو در رو، نیازها و تنگناهای پیشکسوتان را با تبادل اندیشه و متناسب با امکانات موجود و در محدوده قوانین بررسی و مشخص کنند.این بار هم با دعوت کانون بازنشستگان آموزش و پرورش استان کهکیلویه و بویر احمد این مدیران به نمایندگی از طرف بیش از 500 هزار بازنشسته آموزش و پرورش سراسر کشور طی نشست سه روزه ای در اردیبهشت ماه، مشکلات و خواسته های پیشکسوتان را بررسی و به شرح زیر اعلام کردند. ...
*برابر قانون برنامه چهارم توسعه و ماده 125 قانون مدیریت خدمات کشوری، افزایش سنواتی حقوق باید حداقل برابر با نرخ تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی تعیین شود، با توجه به تصریح و تاکید این امر در قوانین مصوب، از دولت درخواست می شود به منظور حفظ قدرت خرید پیشکسوتان آموزش و پرورش و پایداری تاثیر مثبت اجرای قانون جدید در زندگی آنان، درصد افزایش حقوق در سال جاری را حداقل برابر با نرخ تورم تعیین کنند.
*20 ماه باقیمانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان قبل از سال 79 مصوب هیئت وزیران، هرچه زودتر به صورت نقدی پرداخت شود.
*مطالبات یک ساله بازنشستگان ناشی از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری از 8 مهر ماه 86 تا پایان شهریور ماه 87 به صورت نقدی پرداخت شود.
*کمک هزینه عائله مندی و اولاد بازنشستگان براساس قانون مدیریت خدمات کشوری از زمان تصویب قانون مذکور توسط وزارت آموزش و پرورش پرداخت شود و به وضع نابسامانی که در وزارتخانه ها و استان های کشور وجود دارد، خاتمه داده شود.
*پرداخت کمک غیرنقدی به بازنشستگان آموزش و پرورش در سال 87 و سال جاری همانند بسیاری از دستگاه های دولتی.
*همان گونه که بارها اعلام و درخواست شده است بازنشستگان آموزش و پرورش کشور همواره با اضطراب ابتلا به بیماری و داشتن دلهره از بیمار شدن دست به گریبانند زیرا به هنگام بیماری با مشکلات بسیاری برای پرداخت هزینه های بستری شدن در بیمارستان ها و انجام اعمال جراحی مواجه می شوند. علت این امر پاسخگویی نامناسب بیمه های موجود (پایه و مکمل) درچنین شرایط است واز سوی دیگر ویزیت پزشکان متخصص، هزینه خرید داروهای مورد نیاز، پرداخت 70 درصد هزینه های آزمایش ها و رادیولوژی به عهده بیمار می باشد که بیمه خدمات درمانی فقط قسمتی از بهای داروها را می پردازد. تعهدات بیمه مکمل نیز متناسب با هزینه های بیمارستانی نمی باشد.در ضمن درآمد ماهانه پیشکسوتان با هزینه های بالای دندانپزشکی هماهنگی ندارد و بیمه ها نیز تعهدی از این بابت بر عهده نگرفته اند. درخواست پیشکسوتان آموزش و پرورش از مقامات مسئول این است با سر و سامان دادن به این نارسایی های بیمه ای، در پایان عمر آرامشی به زندگی سالمندان فرهنگی بازگردانند.
*پیشکسوتان وزارت آموزش و پرورش بارها و به طرق گوناگون از برنامه گردشگری سازمان بازنشستگی کشوری که در ایجاد نشاط روحی و روانی آنان بسیار موثر است ابراز رضایت کرده و قدردان وسپاسگزار مسئولان امر می باشند.آنان امیدوارند با توسعه این برنامه و افزایش اعتبار لازم، ترتیبی اتخاذ شود تا ضمن ادامه این پروژه با ارزش و مفید، تعداد بیشتری از پیشکسوتان تحت پوشش آن قرار گیرند.
*عامل مهم دیگری که بازنشسته را از انزوا و گوشه گیری و ابتلا به بیماری افسردگی و دیگر اختلالات روانی رها کرده و در او ایجاد هویت، سر زندگی و نشاط می کند توجه احترام آمیز اعضای خانواده، بستگان و دیگر نهادهای اجتماعی به پیشکسوتان است. مسلما برقراری چنین شرایط مطلوبی به تلاشی پی گر در زمینه فرهنگ سازی برای ایجاد ارتقای منزلت فرد بازنشسته نیازمند است و این امر زمانی میسر خواهد شد که یک برنامه فراگیر ملی از سوی رسانه های گروهی، آموزش و پرورش و دیگر نهادهای مذهبی و تربیتی به خصوص ائمه جمعه به صورت هماهنگ و متمرکز تهیه و تدوین واجرا شود.
*مسئولان کانون های بازنشستگان آموزش و پرورش در سراسر کشور تلاش فراوانی برای تاسیس و توسعه کتابخانه کانون انجام می دهند زیرا با وجود کتاب و تشویق به کتاب خوانی در ارتقای سطح پیشکسوتان و غنی کردن اوقات فراغت و به روز درآوردن دانش آن ها تاثیر زیادی دارد. از این رو همه کانون ها انتظار دارند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارات تابعه آن در مراکز استان ها و شهرستان ها به یاری آن ها آمده و با اهدای کتاب های مفید و ارزنده و درخور شأن پیشکسوتان فرهنگی، کتابخانه های کانون در سراسر کشو را پربارتر کنند.
کانون بازنشستگان آموزش و پرورش خراسان جنوبی/ر.خراسان
لینک ثابتنظرات شما ()